✨呢間我大推❤️絕對係食過一次會想再返轉頭食‼️🤤 首先介紹個必試嘅「焦糖青蘋果鵝肝多士」鵝肝好大塊 好肥美😽煎得好香口 酸酸甜甜嘅青蘋果中和返鵝肝嘅油膩感 多士外脆內軟👍🏻成件事好match 口感勁豐富🤩一定要試啊!勁正🥺✨雞皮墨魚滑都好推介👏🏻薄薄地又夠脆口既雞皮 包住好爽口彈牙嘅墨魚滑 仲食到墨魚粒 口感好正好豐富🤤孜然燒蒜蓉茄子🍆燒得好淋 夠香口惹味~✨當然仲有好多其他選擇😈有好多我都係覺得必食👍🏻整個list俾大家❤️😆-香草蒜蓉包🧄日本番薯條🍠-汁燒煙韌年糕卷👅汁燒赤雞心🤍-蜜糖雞中翼🐔日本芝士年糕🫓-秘製燒羊架🐑鹹蛋黃醬墨魚餅🐙✨整體性價比好高 食物質素亦好好 環境夠舒服 我已經好想再去食多次🤣要再發掘下有咩係必食❤️🤤好掛住個鵝肝多士啊~~~🍴焦糖青蘋果鵝肝多士 $𝟽𝟾🍴雞皮墨魚滑 $𝟹𝟾🍴孜然燒蒜蓉茄子$𝟹𝟼🍴香草蒜蓉包 $𝟷𝟾🍴日本番薯條 $𝟹𝟾🍴日本芝士年糕 $𝟹𝟾🍴汁燒煙韌年糕卷 $𝟸𝟼📍 燒烤堂🔍 尖沙咀厚福街12號藍馬商業大廈5樓

-香草蒜蓉包🧄日本番薯條🍠
-汁燒煙韌年糕卷👅汁燒赤雞心🤍