餐廳: 浦和日本料理
資訊:

2024-01-02 4026 瀏覽
24/12 中午和朋友買完野揾食,經過浦和門口有位女接待員sales有套餐,不限時放題。咁就停低看看,她好詳細講解放題有幾個級別及每升一個级別會多一些食物👍最後揀左升级放題。落樓下地庫用膳,見到只有兩枱顧客,手機掃code落單,上菜速度快,食物質素正常。但用膳時有兩位女職員全程在我地對面傾計,一位是眼睛一條線穿淺色恤衫應該是經理級,另一位身型矮小穿著深藍色polo恤普通職員,我和朋友諗住叫下佢地加茶做下野會行開啦,點知加完茶又係企番喺度係咁傾,令到我用餐非常不安!一間餐廳管理不善員工是會令到客人反感的,若然無生意為何會請咁多員工返工傾計呢?另外洗手間地下非常濕滑,一入去已很嗅,請貴餐廳跟進一下。
落樓下地庫用膳,見到只有兩枱顧客
,手機掃code落單,上菜速度快
,食物質素正常
另外洗手間地下非常濕滑,一入去已很嗅,請貴餐廳跟進一下。
2023-12-24
午餐