餐廳: 長洲鐵漢
資訊:

✨長洲鐵漢✨難得入嚟長洲 每樣野都想試少少所以唔係叫咗好多 今次只係食咗3個串: 鐵漢少女心串🍓$28其實即係豚肉士多啤梨串 umm本身都預咗呢個係食個gimmick未必好食 結果同想像差唔多 覺得兩樣嘢真係唔太夾 士多啤梨少少搶咗個豚肉 豚肉又有少少搶個士多啤梨 變咗個味唔太出 我唔係太鍾意( ・᷄ὢ・᷅ )豚肉秋葵串🐷 $25雖然個豚肉略嫌有啲太薄 但豚肉同秋葵幾match食落幾香口 想再encore (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)流沙平安包串🍞$28十分有長洲特色嘅串 賣想已經加咗分 包皮炸得啱啱好 食落唔會太油 流沙奶黃餡都唔會太甜(≧∇≦)▽ Rating ▽好食: 7/10環境: 7.5/10推薦: 7/10 人均消費: $40.5/ person 📍 長洲新興街65號地舖
✨長洲鐵漢✨

鐵漢少女心串🍓$28