2021-04-18
最近媽咪有鋪癮好鍾意食酸菜魚 見好多foodie都推介呢間😚所以嗰日就帶咗媽咪嚟食🙌🏻果然冇失望 平 靚 正 又大份 好抵食🤑媽咪已經話要encore😈.📌必食冷鍋酸菜魚 $188真係好大煲 唔係講笑‼️媽咪話之前食過間三百幾蚊都冇呢到咁多🤩兩個人食絕對夠有突🤤魚肉雖然冇乜鮮甜味 但係好嫩滑夠厚肉😎魚肉份量超多 食整都仲有咁🤣配菜都唔少 有:酸菜,芽菜,金菇,闊水晶粉💕因為唔食得辣 所以嗌咗bb辣🌶個人覺得都o 唔食得辣都要叫bb辣 酸酸辣辣好開胃🥰.📌炸小饅頭6個 $36作為麵包控見到炸饅頭真係忍唔住要嗌😚外皮炸到金黃色好香脆 入面軟綿綿淡淡奶香味🥛點埋煉奶超好食😋.📌黃金芝士豆腐 $55呢個就普通 就係平時打邊爐嗰啲🍲不過有八舊咁多 都幾抵食😌.📌手撕包菜 $65手撕包菜即係炒椰菜😝雖然寫微辣 但係冇乜辣味嘅🙈炒得好香 菜夠爽口 唔會太腍🤤原本想講菜夠濕好多汁 點知媽咪話係油嚟 所以表面先會令立立🥺太油膩了~
📌必食冷鍋酸菜魚 $188
📌炸小饅頭6個 $36