2024-09-06 358 瀏覽
呢間壽司係一個好耐以前嘅朋友介紹去食過,當時仲有堂食,堂食時代真係好食好多,所有壽司都新鮮做起,尤其火炙同埋嗰啲卷有紫菜要新鮮即食,有得堂食質素真係爭好遠好勁多。疫情之後變左只做外賣,最近去食返嘅味道爭好遠,雖然都好食,但有對比之下堂食真係好太多。嗌外賣都要早啲落單,曾經試過去朋友屋企下晝4點落單想7點拎,點知佢話全晚外賣已full,佢哋唔知生意如何,但呢次外賣5點叫6點半都順利拎到。普通壽司刺身嚟講,呢度就唔推介,普通正路。但火炙壽司同埋卷物就十分之特別,喺出面比較少見,American sushi style。我推介以下菜式,睇圖都見到幾好食咖喇🤣🤣大滿足豪華卷北海卷火炙三文魚腩火炙玉子(好似有兩款,都推介都好食)以前堂食靚仔同好食好多,希望老闆考慮下開返。永遠懷念堂食系列 (留意番,而家冇堂食㗎啦 )

大滿足
豪華卷
北海卷
火炙三文魚腩
火炙玉子(好似有兩款,都推介都好食)

外賣自取