2024-11-02 118 瀏覽
誠意推薦好好味嘅西餐廳!好少有西餐嘅食物可以驚艷到我,依間係其中之一🤩 位置喺淘大花園 好方便,晚晚都好多人食,食物選擇好多 價錢都好抵,性價比高!🍖德國脆皮豬手 配柚子醬幾乎係每枱必點😆 超大份豬手 認真超好味,外皮炸到好酥脆,肉質鮮嫩多汁,搭配清新香甜嘅柚子醬,非常香口入味,啖啖肉 唔會好油膩,回味無窮😋😋😋🧄炸蒜卡樂B安格斯牛肉炒飯超有驚喜!鍾意食薯片一定要試,風味獨特,安格斯牛肉好鮮嫩,米飯炒得恰到好處,粒粒分明,與香脆的炸蒜粒相結合,配合牛肉的香味,非常美味!🍔蟹籽青芥末軟殼蟹漢堡高質素漢堡😍 軟殼蟹外酥內嫩,蟹籽的鮮味和青芥末的辛辣相得益彰,搭配柔軟的漢堡包,口感豐富🤤🍋檸檬蛋白批勁好味甜品😍 檸檬的酸味與蛋白的甜香完美結合,清新的口感令人耳目一新,為整餐劃上完美的句號🥰🧃蘋果汁甜美可口,既解渴又解膩

🍖德國脆皮豬手 配柚子醬

🧄炸蒜卡樂B安格斯牛肉炒飯

🍔蟹籽青芥末軟殼蟹漢堡

🍋檸檬蛋白批

🧃蘋果汁
甜美可口,既解渴又解膩