2023-10-11 27 瀏覽
-陳儀興牛什粉麵🍽️-牛三寶套餐 $60牛三寶一次過滿足你3個願望有齊牛腩/牛筋/牛肚😍最正既食法就係一定要落佢個辣椒油🌶️係完全提升個味道👍食牛必定要配河粉😋仲可以加$26轉餐有埋炸魚皮同野飲超抵食!魚皮勁新鮮炸起卜卜脆😌再加杯龍鳳檸樂gur哂🥤-崩沙腩淨食套餐 $145淨食就一定要食崩沙腩佢係超級林同勁香牛味😌崩沙腩貴在佢真係同其他牛部位唔同佢完全唔會有渣👍另外跟餐再加個我要哂既炸物拼盤😋超推介炸蝦棗炸魚條勁彈牙😅仲有咸檸七叫夠哂開胃😉-🌟評分:🏅🏅🏅🏅🏅📍地址: 旺角煙廠街1-3號鴻祥大廈地下E號舖-#foodieluveat#foodisluveat_hk#foodieluveat_旺角#foodieluveat_港式#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相機食先 #吃貨 #食好西 #牛腩河 #牛什 #崩沙腩 #牛什麵 #港式粉麵 #潮洲粉麵 #旺角 #魚蛋河
陳儀興牛什粉麵🍽️

牛三寶套餐 $60