2022-09-28 115 瀏覽
熱情果冰茶&菠蘿青瓜梳打兩款夏日飲品都好fresh而且味道唔太甜,飲落都幾解渴而且食得出有果肉添!吞拿魚牛油果他他擺盤好靚而且份量都有好多,牛油果有加少少醋再調味,層次感一流再加上新鮮既吞拿魚粒,清新得黎又真係幾開胃!香蒜白酒蜆肉扁意粉整得好靚而且蜆肉都有好多,意粉我地嗌左偏硬既口感,食落超彈牙而且好掛汁。香蒜味道好突出又唔會太咸同埋太辣,整體好好食。香烤三文魚扒三文魚扒都好大塊同埋整得好香脆,魚肉粉嫩又保留到肉汁。新鮮即制熱辣辣而且唔腥,另外仲有白菜舖底索哂汁。龍蝦波浪意粉呢個真係好出色,波浪意粉都係口感偏硬,食落有口感又煙韌同埋索哂龍蝦汁,龍蝦已經拆哂肉,彈牙冇渣而且都唔細隻!焦糖燉蛋焦糖燒得岩岩好而且蛋味好香濃,配合埋少少莓類水果整體好夾!
熱情果冰茶&菠蘿青瓜梳打

吞拿魚牛油果他他

香蒜白酒蜆肉扁意粉

香烤三文魚扒

龍蝦波浪意粉

焦糖燉蛋
焦糖燒得岩岩好而且蛋味好香濃,配合埋少少莓類水果整體好夾!