2010-06-06
尋日夜晚去左大尾篤Luca食Dinner,男友之前已經話好想去食。我地覺得一個字黎形容,"正",環境 Very Good!食物都好好味!個Pasta真係好正,d 蝦又大隻又爽口,又多蟹肉。個麥糖炸豬手都好得呀!好脆!點芥辣好味,不過好大碟,兩個人食唔晒架!我地重叫左個蟹肉Salad,不過男友嫌太酸,我都覺得ok既,一般啦!不過d人話好似Caesar Salad好味d!食到飽飽,梗係叫番個心太軟啦!My Favourite!等左成20幾分鐘先上枱,不過我地覺得甜蜜蜜既心太軟好味d喎!我覺得佢唔係好夠熱。不過總括黎講都係一間有質素既餐廳,好好味!d 待應好好,好nice,永遠都有笑容!不過因為係Outdoor,如果遲d天氣熱d就冇甘舒服lu。食左個半鐘,埋完單就去停車場拎車,行行下點知突然後面有人嗌我地,原來男友留低左件外套係餐廳呀!個Waiter拎返比我地,好好人呀!即刻加分!