餐廳: 茶湯會 (環球大廈)
資訊:

天氣開始有啲凍, 大食妹同同事收工經過茶湯會, 打算買番杯熱飲暖胃睇吓睇吓餐牌, 先發現茶湯會新出左吐司同燕麥飲品, 覺得好得意, 所以就打算試一試<新鮮水果茶>同事揀咗新鮮水果茶但呢個水果茶好特別, 可以做熱嘅雖然同事揀咗無糖, 但係由於生果已經自帶果糖, 飲落酸酸甜甜, 幾新鮮大食妹覺得茶湯會嘅水果茶百香果同柳丁嘅味道比較突出, 鍾意酸味嘅朋友應該會鍾意<燕麥觀音拿鐵>大食妹就揀咗杯燕麥觀音拿鐵觀音拿鐵奶味比較重, 配上有咬口嘅燕麥, 暖胃又飽肚, 秋冬飲一流<吞拿魚沙律吐司>另外, 我哋仲share左一份吞拿魚沙律吐司吞拿魚超足料, 混合左沙律醬同煎蛋, 簡單又好食
<新鮮水果茶>
同事揀咗新鮮水果茶
但呢個水果茶好特別, 可以做熱嘅
<燕麥觀音拿鐵>
大食妹就揀咗杯燕麥觀音拿鐵

<吞拿魚沙律吐司>
另外, 我哋仲share左一份吞拿魚沙律吐司
吞拿魚超足料, 混合左沙律醬同煎蛋, 簡單又好食

外賣自取
  • 吞拿魚沙律吐司