2019-01-19 1095 瀏覽
一向都知新蒲崗多野食,但因為平時冇咩事都好小去,難得去一次梗係要食返夠本!😆呢間其實好耐之前朋友都有推薦我去,到依家終於食佢🥰真心正到痴線!👉🏿✨德勝豆花米線 Hkd 32 💸📌就咁聽係味會覺得米線同豆花好唔夾、食落會怪怪地呢~不過你放心!只要你食左一啖,就會明有幾咁好食😍因爲食唔到辣叫姐姐幫我要微辣😚成碗米線有豆花,肉燥同秘製醬汁,食落唔會好乾身,醬汁甜甜地,豆花味道唔算太多,但勝在同米線一齊食好滑溜!呢個口感同味道都算係全港數一數二,lunch time 非常多人!大家避開佢唔使等咁耐呀!食完真係會想再食,甜中帶辣,非常滋味👉🏿✨鍋仔米線麻辣湯 Hkd 38 (兩餸📌豆花米線出色唔多講!估唔到佢啲湯底都做得好好!佢既麻辣係非常入味,麻同辣都兼顧到,本人身為譚仔粉絲都覺得呢間既湯底做得仲好過譚仔就要咩事啦!🥳呢間食完真係會上癮!飲晒啲湯咁濟呀!大家可以叫佢地個蝦卷,入面仲有栗米粒粒,係正既!👉🏿✨木瓜冰 Hkd 8 💸📌呢杯係完全冇木瓜味嘅😂入面係有啲啫喱~食落似蜂蜜加荔枝既味道,甜甜地都幾好飲!而且個啫喱都好有咬口,不錯🥳
👉🏿✨德勝豆花米線 Hkd 32 💸

👉🏿✨鍋仔米線麻辣湯 Hkd 38 (兩餸

大家可以叫佢地個蝦卷,入面仲有栗米粒粒,係正既!
👉🏿✨木瓜冰 Hkd 8 💸