2023-07-17
巴辣仔係西環開左分店啦,主打烤魚同串燒。簡直就係集中晒我嘅最愛呀😍點可以唔去試下先。佢有3款魚可以選擇嘅,我就揀左沙巴龍躉,冇乜細骨而且魚肉緊實又嫩滑🤭我哋就叫咗BB辣,但係其實都辣下,想挑戰辣嘅朋友可以試吓叫經典香辣烤魚,佢有唔同辣度,包有一款你滿意串燒我地就叫左燒茄子、燒麵包同燒脆鯇魚,茄子juicy 又夠味🤭麵包有厚厚嘅牛油包住脆卜卜咁,脆鯇魚加埋調味粉又別有一番風味😜我哋仲叫咗個鴛鴦糍粑,呢個真係好好食,外邊好脆入面軟淋淋咁,大推🥰🥰嘢食方面,佢都有幾多特色飲品架,我今次就叫左至尊手作鮮果茶同埋滿杯金菠蘿,2杯都係好fresh 又唔會好甜,食住烤魚飲都幾解辣架佢出而仲有個自助小料區,可以比你diy 冰粉,仲要係免費嘅。味道都唔錯架🤭