2022-09-29
浮誇海神珍珠號喺story介紹咗比大家,好多人以為佢係Cocktail,仲諗點解小編可以咁飲得,其實係誤解😂 呢個其實係分開咗24小杯嘅seafood platter!每杯嘅小食同醬汁都好夾,其中我最欣賞嘅係海鮮生蠔杯, 鮮甜美味😋生蠔成shot咁樣同海水飲落口,滑lutlut, 真係好爽,聰明嘅設計😎 另外叫嘅兩樣主菜都係以海鮮為主,每樣海鮮都爽口彈牙,比薩個底仲要新鮮焗起,脆卜卜同埋好多芝士🧀有拉絲感😍 每個人都叫咗一杯飲品,我就覺得我自己個杯Poseidon’s Treasure係最特別,用一個木盒裝著,一打開有乾冰同發光冰粒,仲因為有好多生果攞設🍎🍊所以打開係色香味俱全!好似月光🌕寶盒😍 總體而言,餐廳所有嘢食都打卡感,好味同埋價錢合理,推介推介꧁☬小編食左咩☬꧂✅海神珍珠號 (4杯係蟹肉醬汁鮑魚配魚子杯,4杯係血腥瑪莉大蝦杯,4杯係金箔魚子醬泰式蟹肉杯,同埋12 杯嘅海鮮生蠔🦪杯)✅海神比薩🍕✅海鮮意大利飯✅布朗尼配雪糕✅Poseidon’s Treasure 🍸✅Chocolate journey ✅Rainforest (◔◡◔) ♥ 人均傷害💰: $400♥
總體而言,餐廳所有嘢食都打卡感,好味同埋價錢合理,推介推介
꧁☬小編食左咩☬꧂
✅海神比薩🍕