2024-08-20 340 瀏覽
𓌉◯𓇋【 會長之家燒肉🥩】近排有鋪燒肉癮😹 見到有間未試過嘅餐廳食燒肉 於是約埋朋友嚟食🤩🤩餐廳預備咗條圍裙仔比客人 防止油花彈到件衫 幾細心!👍🏻👍🏻 一嚟到就有得食前菜四小碟 味道都唔錯😌從來都未試過喺香港食燒鰻魚 見到餐牌上面有即刻叫黎試下‼️本身仲擔心唔知點樣燒 原來店員會過嚟幫手燒 我哋淨係負責等食🫢超級啱我呢啲懶人🤣🤣🤣一份四件 件件都好厚肉新鮮👍🏻肉質彈牙之餘仲燒到個魚皮脆脆地😋回味無窮另一樣去韓燒必食嘅係厚切豬五花🐷原條上俾你 燒到咁上下店員就會幫你剪開 好輕易就可以燒到金黃焦脆👍🏻用生菜🥬包起食更正另一款西班牙黑毛豬梅頭肉就肉味濃啲 相對上冇咁肥膩🫢 最後食返個水冷麵🍜做ending 冰冰涼涼咁 面頭仲有青瓜絲🥒同雪梨🍐幾refreshing 同時去除燒肉嘅油膩感👍🏻臨走果陣見到個優惠都幾岩鰻魚控架就係每位最低消費$250,其後每位加多$100可以任食燒鰻魚!都真係幾抵食🙈🙈▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃❀招牌牛油熟成厚切豬五花($238)❀韓式燒鰻魚四件 ($148)❀熟成西班牙黑毛豬梅頭肉($108)❀生菜🥬($20)❀韓式水冷麵($68)⋱⋰
𓌉◯𓇋
【 會長之家燒肉🥩】

另一款西班牙黑毛豬梅頭肉就肉味濃啲 相對上冇咁肥膩🫢

臨走果陣見到個優惠都幾岩鰻魚控架
就係每位最低消費$250,其後每位加多
$100可以任食燒鰻魚!都真係幾抵食🙈🙈

▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃

❀招牌牛油熟成厚切豬五花($238)

❀韓式燒鰻魚四件 ($148)

❀熟成西班牙黑毛豬梅頭肉($108)

❀生菜🥬($20)

❀韓式水冷麵($68)

⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰

• 韓式水冷麵
  • 韓式燒鰻魚(4件)