呢間甜品小店已經食過幾次,每次喺附近食完晚餐都要去食返個甜先夠喉。去親都要排隊,算係ktown人氣小店。因為啲甜品真係高質👍🏻,食咗幾次都覺得回味無窮,好想試晒所有嘢呀!🍦阿華田熔岩心太軟配乳酪雪糕 $52心太軟熱辣辣送上嚟已經好香,熔岩呢兩個字真係冇形容錯。本身想督開佢睇吓幾流心,點知太大力一嘢督到佢爆漿😂(去片),整污糟人哋地方真係唔好意思😭🙏🏻。入面嘅醬真係爆餡咁濟,外脆內軟,阿華田味好濃。表面灑滿阿華田同朱古力粉,仲有啲脆脆,連埋一齊食口感超正。本來以為個心太軟已經好驚喜,點知個乳酪雪糕更驚為天人😍!自家製嘅乳酪雪糕食入口特別香濃,入口即化,些微酸酸地又中和咗個心太遠嘅甜味,超夾💯!👅評分:9/10🍨雪糕芭菲杯 $48芭菲杯有6-7隻口味,我哋揀咗黃色💛。配料有蜂蜜🍯、爆爆珠、桂花🌼、粟米片同甜筒,啱晒鍾意豐富口感嘅我。個雪糕其實就係上面個乳酪雪糕🍦,本身已經好好食,再加埋蜜糖同桂花就酸酸甜甜咁,啲桂花香更係增添咗獨特嘅香氣,同樣十分推薦呀。👅評分:9/10💬後記:呢間嘅芋圓都十分推介,真係基本上樣樣都好味😋唯一問題就係店面不大所以要排隊哈哈🤣。最近佢哋好似趁愚人節推出咗芫茜味

🍦阿華田熔岩心太軟配乳酪雪糕 $52
👅評分:9/10
阿華田熔岩心太軟配乳酪雪糕

🍨雪糕芭菲杯 $48
👅評分:9/10
雪糕芭菲杯

💬後記:呢間嘅芋圓都十分推介,真係基本上樣樣都好味😋唯一問題就係店面不大所以要排隊哈哈🤣。最近佢哋好似趁愚人節推出咗芫茜味心太軟,鍾意芫茜嘅fans唔好錯過啦!
阿華田熔岩心太軟配乳酪雪糕
雪糕芭菲杯