2013-03-22 220 瀏覽
經朋友推介 個個都話d生蠔好食而且有我最鐘意既鵝肝 決定一試預早左個幾星期bk bk左530至730 因為平啲 食物款式差唔多 易bk d 但去到而且果日係平日都成場full哂行左一圈 有好多野食 生蠔 魚生 炸物 鵝肝多士 牛扒 中式食物 湯 沙律 甜品 之後即刻排生蠔條隊 好多人!1人5隻 淡味到咸味 師父即場拆 好新鮮 只能說真係好好食食完兩轉生蠔 食下其他野牛排同鵝肝:由於佢地放係同一個爐整 2隻味差唔多 唔多鐘意所以食左2,3次無食烤蠔:比想象中好食 大家試下中式食物:款式唔吸引但都試左啲 味道好一般可以唔試但有個中式湯 好好飲 一定唔好錯過魚生:正正常常食完上面果d都係專攻生蠔同長腳蟹 好鮮甜 師父仲教我開長腳蟹食 哈哈so nice!!之後另一重點食物係心太軟!!仲有師父即場幫客人用朱古力寫字!所有朋友知道我唔食朱古力 但見咁出名所以一試食既時候仲係暖暖的 拆開左 啲朱古力即刻湧出黎 仲熱的 一食 wow好鬆軟 d朱古力可以用幼滑濃厚黎形容 友人自己食左2個 平時唔食朱古力既我都食左半個!!時間過得好快 食到飽飽但未夠一陣 服務員有禮貌咁要我走因為要準備下一段時間 如果

食完兩轉生蠔 食下其他野
烤蠔:比想象中好食 大家試下
中式食物:款式唔吸引但都試左啲 味道好一般可以唔試
但有個中式湯 好好飲 一定唔好錯過
魚生:正正常常

之後另一重點食物係心太軟!!
仲有師父即場幫客人用朱古力寫字!
所有朋友知道我唔食朱古力 但見咁出名所以一試

時間過得好快 食到飽飽但未夠一陣 服務員有禮貌咁要我走因為要準備下一段時間 如果可以住多陣 比我落下格就好啦!
2012-12-04
10 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日