2023-10-07
西樹泡芙 (天水圍)天水圍天華路33號T Town North地下NG12號舖白桃吉士泡芙WHITE PEACH CUSTARD呢度嘅白桃吉士泡芙真係有驚艷到我,佢哋嘅泡芙外脆內軟,每一口咬落去,就好似食緊一啖雲朵咁,令人感覺好輕盈。而白桃吉士餡料就更加抵食喇,味道香甜帶點清新,真係好適合夏天食嘅一款甜點。朱古力三重奏泡芙TRIPLE CHOCOLATE如果你係朱古力愛好者,一定要試下佢哋嘅朱古力三重奏泡芙。裡面有三層朱古力醬,每一層都有唔同嘅口感同風味。一咬落去,朱古力嘅香濃味道就瞬間爆發,令人愛不釋手。白玉鮮奶抹茶芒果培茶而白玉鮮奶抹茶同芒果培茶都係兩款特別嘅飲品。白玉鮮奶抹茶有濃郁嘅抹茶味道同滑順嘅鮮奶口感,兩者嘅結合真係好和諧。芒果培茶則是芒果同培茶嘅絕妙組合,芒果嘅甜蜜同培茶嘅清香完美交融,帶來一種令人陶醉嘅味覺享受。
天水圍天華路33號T Town North地下NG12號舖
白桃吉士泡芙