2024-04-20
有日去完西九我地一家去咗ELEMENTS見到呢間設計簡約嘅新派西式餐廳環境舒適開揚,我哋就入咗去食飯間餐廳仲係開放式廚房可以望到廚師即叫即做整pizza😆我哋食咗以下嘅食物🥘🐙西班牙風味烤八爪魚:呢個Starter真係好有驚喜,烤八爪魚口感岩岩好,有口感得黎又唔會太韌!個醬汁亦都非常驚喜,好少喺出邊食到呢個味,值得encore😍🍕煙吞拿魚腩薄餅: 有d似日式fusion菜~用左油脂甘香既煙吞拿魚腩,仲有三文魚籽搭配埋流心蛋,好新鮮嘅配搭!而且pizza邊位全部都好香脆😍🍝龍蝦汁大蝦意粉: 意粉口感啱啱好,配上嘅龍蝦汁非常香濃,大蝦數量非常多,食落去爽口鮮甜,絕對新鮮!🥛黑芝麻&香蕉奶昔: 奶味香濃,配合埋黑芝麻同香蕉味道岩岩好,上面嘅cream同棉花糖夾得好好,唔會覺得太膩我哋平日lunch去食坐咗一陣已經差唔多full house好彩我哋早咗去,大家去既記住book位啊😋
見到呢間設計簡約嘅新派西式餐廳
環境舒適開揚,我哋就入咗去食飯
間餐廳仲係開放式廚房
龍蝦汁大蝦意粉
黑芝麻&香蕉奶昔
我哋平日lunch去食
坐咗一陣已經差唔多full house
好彩我哋早咗去,大家去既記住book位啊😋