唔知大家認識四喜係咪因為之前中秋佢出個啲月餅呢?🤣不過我係佢出月餅之前已經bookmark咗佢,因為我比佢個蛋批吸引咗😋🤩🤩.🐟🥧芫荽三文魚蛋批 $28其實我唔鍾意食芫荽😩係買比朋友食。我食咗一啖,都幾重芫荽味, 你仲會食到一條條嘅芫荽😵‍💫📣歡迎鍾意食芫荽嘅朋友試試佢🧅🐟洋蔥三文魚蛋批 $26整體個蛋批嘅蛋味唔算超級濃,但係幾滑。調味都啱啱好,特別係如果你食到啲煙三文魚,仲會有啲鹹香味😋😋不過我覺得三文魚嘅份量有啲少,成個蛋批都係幾舊仔😭😭😭洋蔥就甜甜地,有啲汁,有啲配料咬下🤪 .🥦🍄西蘭花鮮菇蛋批 $22呢款對比起三文魚少咗一種鮮味,不過餡料都會多啲!西蘭花味幾重,鮮菇都幾多又有咬口😋🍫🍫松露朱古力 $22@6❤️‍🔥大愛❤️‍🔥 我嗰日大約一點幾去到,佢啱啱返貨,毫不猶豫買咗一盒12粒🤩佢啲朱古力粒粒都好大粒,外層鋪滿無糖嘅可可粉。朱古力味好濃,不過佢唔係黑朱古力所以會甜啲🍫口感好順滑而且有啲黏糯!好好味,一粒接一粒咁食😍😍😍

唔知大家認識四喜係咪因為之前中秋佢出個啲月餅呢?🤣
🐟🥧芫荽三文魚蛋批 $28