2023-08-16
🐮今次去咗土瓜灣附近嘅一間火鍋專門店打邊爐,🥰今期佢哋主打用親民嘅價錢就可以食到日本長野縣直接運到香港嘅信州和牛,😋價錢超抵食質素又高,🤪不過留意番呢個和牛係堂食限定㗎。.🐷 信州和牛肩胛 $78 🥰睇相已經見到牛肉嘅油花超靚,😚整體感覺油香味比較重,食到牛肉脂肪嘅香味。.🐷 信州和牛赤身 $78👍🏻呢個相對食落去會俾牛肩胛清爽,🫶🏻肉味比較重。.🐷 2人火鍋套餐 $288🥳二人套餐呢個價錢嚟講幾抵食,呢個價錢已經包咗湯底、牛肉、其他蔬菜配料等等。🐮價錢雖然唔貴但係套餐牛肉嘅質素都好好,尤其是特別鍾意佢哋嘅安格斯橫隔肌。🤪套餐入面仲有炸魚皮、娃娃菜、蜂巢豆腐、烏冬等等嘅配料,🤟🏻食完超滿足一啲都唔驚唔夠飽。.📍 616牛肉火鍋專門店 (UPLACE) (土瓜灣)土瓜灣九龍城道68號瑧尚UPLACE1樓103號舖.
🐷 信州和牛肩胛 $78
🐷 信州和牛赤身 $78
👍🏻呢個相對食落去會俾牛肩胛清爽,🫶🏻肉味比較重。
🐷 2人火鍋套餐 $288
📍 616牛肉火鍋專門店 (UPLACE) (土瓜灣)
土瓜灣九龍城道68號瑧尚UPLACE1樓103號舖