2023-03-29 26 瀏覽
韓式牛肉配秘製特濃牛乳辛辣麵啲牛肉好滑嫩,同埋個味道非常香濃,啲麵條都係啱啱煮好,有彈牙嘅口感,而且辣度都啱啱好,唔係太辣,太適合我呢啲唔可以太辣嘅人啦!炸雞都係一定要試嘅啦!我地叫咗兩款炸雞,半份係麻辣芫荽,另一半係韓式柚子。麻辣芫荽嘅炸雞好香辣,配上啲芫荽,令味道更加豐富,味道好似吃緊重慶涼麵嘅調味。而韓式柚子嘅炸雞就有啲甜甜嘅味道,配上酸酸嘅柚子汁,好開胃!西柚梳打特飲呢杯飲品好清新,有淡淡嘅西柚味同埋微微嘅氣泡,好解渴,令人感到非常舒服!雪嶽山呢個類似乳酸飲品嘅飲品,外型好似富士山咁,好特別!雪嶽山有啲微微嘅酸味,但又唔會太酸,非常清爽啲甜品都非常出色,佢地嘅提拉米蘇窩夫,將經典嘅提拉米蘇同鬆軟嘅窩夫完美結合。窩夫口感鬆軟,吸收左提拉米蘇嘅香濃咖啡酒味,味道甜而不膩。
韓式牛肉配秘製特濃牛乳辛辣麵

西柚梳打特飲