2022-11-06
唔開心的時候好多人都鍾意購物,你地又會點樣令自己開心番呢? 我就會食最愛的Gelato,食完就開心晒🥳經常都會去Gelato-go,佢係美國人氣過江龍意式雪糕店,於尖沙咀開設香港首間分店,主打各款 Gelato意大利雪糕及水果雪葩。每日意大利雪糕師新鮮即製,雪糕口味超過20多款,包括招牌開心果、香濃朱古力、焙茶、提拉米蘇、乳酪等。💕Gelato 脂肪含量相比雪糕較低,無加任何防腐劑和人造色素,食得健康好多架! 餐廳亦提供多款蛋糕、法式麵包和飲品。今日我就揀左一個All Day Special Set $85,包兩球雪糕,加 $7就可以要一杯飲品。🍦Gelato 意大利雪糕兩球意大利雪糕,揀左開心果味和芒果味,招牌開心果好香濃,裏面有一粒粒既開心果,芒果好清甜好清新。仲加左 $2要個Cone,雪糕入口幼滑,食得好開心!🍵Matcha Latte 抹茶拿鐵抹茶Latte,抹茶味香濃,口感醇厚🍰🍓🌹Strawberry Rose Cake 士多啤梨玫瑰蛋糕 $60見到蛋糕甘吸引,忍唔住食多個士多啤梨玫瑰蛋糕,賣相好靚! 玫瑰花係士多啤梨慕斯,中間仲有士多啤梨醬,餅底係朱古力,唔會太甜,好啱女
🍦Gelato 意大利雪糕
🍵Matcha Latte 抹茶拿鐵
抹茶Latte,抹茶味香濃,口感醇厚
見到蛋糕甘吸引,忍唔住食多個士多啤梨玫瑰蛋糕,賣相好靚! 玫瑰花係士多啤梨慕斯,中間仲有士多啤梨醬,餅底係朱古力,唔會太甜,好啱女生食架!