2018-10-15
太子-咕嚕咕嚕:特色單邊雞翼(hk$30/8件)、手切三色薯條(hk$28)黑糖麥芽麥汁雞翼,睇個名就知好好食🙈甜甜咸咸超正,單骨雞翼超方便,雞翼即叫即製,拎出黎熱辣辣,夾起拉起d糖絲令人食慾大增,攤凍之後麥芽糖變脆又係另一番滋味!雙拼了叻沙麻辣雞翼,餣得好入味,難得咁大隻既雞翼炸完都整得咁嫩滑,欣賞。除左以上兩隻味仲有黑松露忌廉、柚子白味噌、抹茶朱古力焦糖,另外仲有隻薑檸樂味做緊特價$20/8件,好抵!加$5仲有野飲omg.-3色薯條好有誠意,每日手切嫁!!!勁粗,我鐘意😌😌,天婦羅式炸法,上面灑上紫菜碎,超級大碗,勁量滿足(如果你食得哂)!睇個招牌個tag 「人生就是要讓人大吃一驚」就感到「哪些年」式既青春味道,果然發現廚房入面隱藏住兩個少女😂,佢地話係3個人開,好欣賞佢地既勇氣同執行力,仲有對食物既創意和心機👍🏻支持。——----------•Follow IG:nee.eat.play
——----------•
Follow IG:nee.eat.play