2021-07-19
呢度餐廳環境夠大,坐得舒服😌而且服務好好,員工敏捷度高,夠體貼!食物方面,都相當唔錯!必食青口😍▶️ Spread your wings and fly $138Chicken mid joint wing with carrot 🥕 celery stick ,揀咗cajun sauce 呢個相當有驚喜!好好食!炸雞新鮮熱辣炸起,外皮香脆,但係唔會油膩,好難得食多多都唔覺膩!雞肉好滑😋 ▶️Mussels wit Singapore Chili crab sauce🌶 $318揀咗星加坡辣蟹醬,好惹味!青口好好食,大隻夠肉!真係高質必叫🤤 揀咗配炸饅頭,點辣蟹醬食超正!▶️Fishin Chips 🍟 $238炸魚薯條,魚夠大件,薯條幼身香脆!份量夠多,唔錯!▶️Flaming chocolate lava cake $108我至愛嘅朱古力心太軟蛋糕😍配雲呢拿雪糕🍦上枱時佢會淋少少酒,做出火嘅效果🔥呢個朱古力心太軟蛋糕真係好好食😋朱古力味超香濃,蛋糕焗得夠香、配埋雲呢拿雪糕好正!▶️飲品叫咗一個蘋果汁🧃一個ginger ale🍹餐廳仲有個位有個細嘅兒童樂園,啱晒一家大細嚟食!呢間餐廳用餐環境舒
食物方面,都相當唔錯!必食青口😍
▶️Fishin Chips 🍟 $238
炸魚薯條,魚夠大件,薯條幼身香脆!份量夠多,唔錯!
我至愛嘅朱古力心太軟蛋糕😍配雲呢拿雪糕🍦
上枱時佢會淋少少酒,做出火嘅效果🔥
▶️飲品叫咗一個蘋果汁🧃一個ginger ale🍹
餐廳仲有個位有個細嘅兒童樂園,啱晒一家大細嚟食!
呢間餐廳用餐環境舒服😌服務又好,食物又有水準,會再嚟!