2019-02-02 649 瀏覽
自從上次同朋友黎食過刺身同壽司之後,覺得好掂,今次又再約朋友食過😊近年尾,吳卜枱一定無位坐,所以早幾日已經卜左位,去到等左大約十分鐘已經有位👍去到佢地竟然認得我上次黎食過👏👏👏————————————————————@蚧籽沙律——-味道一般👌@枝豆——-無乜特別,正常ok@鵝肝多士——-嘩,好有驚喜,估吳到甘好食,原本我地兩個人叫左兩件,一人一件,點知食完之後太好食,再order左四件😂😂連隔離枱都覺得我地係好誇張,但不能不吃,因為太好吃🤣🤣食果時要小心D,熟到辣口😂😂@🐔泡🐟乾——燒得好香口,又夠熱👍@🐔軟骨——我D甘咀刄既口,一食就知係日本🐔軟骨,因為一食就知,係無得厄😬👍@煙肉蠔卷——-熱辣辣,大大隻蠔又新鮮,煙肉又夠脆,正✌️✌️✌️✌️✌️@網燒牛扒———我吳食牛,所以吳知好吳好食,但朋友話好正,須然我吳食,但望見都覺得好味😜😜😜😜😜@炸🐠皮——脆到不得了👍————————————————————服務吳使講啦,一入門口已經認得我✌️😉
自從上次同朋友黎食過刺身壽司之後,覺得好掂,今次又再約朋友食過😊
去到佢地竟然認得我上次黎食過👏👏👏
————————————————————
@蚧籽沙律——-味道一般👌
@枝豆——-無乜特別,正常ok
連隔離枱都覺得我地係好誇張,但不能不吃,因為太好吃🤣🤣
食果時要小心D,熟到辣口😂😂
@🐔泡🐟乾——燒得好香口,又夠熱👍
@炸🐠皮——脆到不得了👍

鵝肝多士