2021-11-14
特別推薦大家✅老闆娘鵝肝煎蛋撈飯 Lady Boss Foie Gras on rice✅十三么 Lady 13 Chicken Noodle《老闆娘鵝肝煎蛋撈飯》️一睇就知呢個卡路里超標,不過又好好食😂呢個飯有三大嚿好肥美嘅鵝肝🦆、煎蛋🍳、炸乾蔥、京蔥、XO醬🌶話明叫撈飯🥄,首先加咗佢個秘製豉油,跟住就將所有飯餸撈埋🤚🏻,撈完之後係勁正,鵝肝好香又夠油份🤤🤤,有蛋香,有葱香,又辣辣地好惹味🥰💰$120 《十三么》️生酮飲食原來都唔錯(間唔中)😂,記住一定要轉翠玉瓜麵,試下完全冇澱粉質嘅麵個感覺💁🏻♀️個湯底係Soto Ayam雞湯麵🐥🍜,比較清但唔係淡嘅雞湯,帶少少辣🌶 翠玉瓜麵即係翠肉瓜絲🔪🥒,一條條整到好似麵咁,吸晒湯好好味,又爽口,又健康🤗而配菜方面,手撕雞同雞叉燒係經炙燒過🐤🔥,會香d,食落都算嫩,炸乾蔥、青蔥、糖心蛋、芋絲,就令到個口感提升😍,另外仲有好多蔬菜🥬🥦🌽,eg椰菜、芽菜、椰菜花、粟米仔,都係吸晒湯嘅味🥰💰$70+💰$10 翠玉瓜麵拼粉絲+💰$18翠玉瓜麵拼四蔬 (圖為this)+💰$15 翠玉瓜麵*餐前小食有蝦片🦐 **有包一杯嘢飲🧃,有d要加錢,有d就唔洗🤑,加$
✅十三么 Lady 13 Chicken Noodle
《老闆娘鵝肝煎蛋撈飯》
️一睇就知呢個卡路里超標,不過又好好食😂
💰$120
《十三么》
💰$70
+💰$10 翠玉瓜麵拼粉絲
+💰$18翠玉瓜麵拼四蔬 (圖為this)
+💰$15 翠玉瓜麵
*餐前小食有蝦片🦐
**有包一杯嘢飲🧃,有d要加錢,有d就唔洗🤑,加$8有香港奶茶,不過就偏淡,另外仲有好多升級飲品去到可以睇吓👁
***都好多人食,lunch hr就預咗要等下⏰
****佐敦都有分店㗎😈