(非會員)
2007-11-26 5 瀏覽
琴日我同我女朋友去左呢間餐廳度食dinner!我地好想坐卡位~但係冇~不過接待員姐姐幫我地安排~等左5分鐘就有喇~等果陣佢仲同我地傾計~好nice~又介紹好多野比我地食~入到去~我地二話不說叫哂佢頭先介紹比我地既食物1:$25 生菜雞肉包~好香~生菜同雞肉配合得好好~好夠熱有特色~4分2:$28 onion soup 聞起黎好香~有淡淡既洋蔥味~仲有唔知咩味~好好味~4分3:$32 海鮮pizza 好平既價錢~但係比想像中大個~海鮮配合菠蘿好好味~車厘茄好新鮮~好味~4.5分4:$38 蟹肉南瓜意粉唯一一個有一點失望的菜色~蟹太碎與相片不同~無南瓜味~2.5分5:$48 朱古力布丁接待員姐姐極力推介~我食過咁多間既朱古力布丁呢度係最好味~本人極愛甜品~朱古力唔太甜~味道好好~可以比得上酒店既水準~配上雲呢嗱雪糕口感一流~一冷一熱好極~外層蛋糕好鬆軟~焗到岩岩好~極好味~5分服務方面~都好好~好有禮貌呢度係一間幾好既餐廳~可以推介比大家!!!
入到去~我地二話不說叫哂佢頭先介紹比我地既食物
服務方面~都好好~好有禮貌
呢度係一間幾好既餐廳~可以推介比大家!!!