2023-02-16 576 瀏覽
最近成日都要喺美孚附近做野,一到中午就會想食呢間歡樂食堂既籠仔飯✨✨✨初初係見人地食緊有個籠既飯幾得意又叫黎試下,一試難忘,大大籠蒸飯,飯底有荷葉,蒸一蒸個飯有荷葉香,飯剛好熟,面頭個餸每日都唔同,有時係肉餅,有時係排骨,有時係冬菇雞。。。日日唔同。我暫時都係食過唔同既肉餅,都好正!不過❗️並唔係日日都有籠仔飯,有次黎到原來嗰日無,有少少傷心,不過當日叫左佢個常餐,雪菜肉絲米配炒蛋多士,一樣咁好味。📍籠仔榨菜馬蹄蒸肉餅飯 $54另外,為咗想知佢地今日有無籠仔飯,我真係加左佢鋪頭個電話,事關佢Whatapps頭像就係當日餐牌,佢話每星期會update,暫時我見Whatapps餐牌同當日現場餐牌既菜式都係一樣既。

籠仔榨菜馬蹄蒸肉餅飯

📍籠仔榨菜馬蹄蒸肉餅飯 $54