2022-07-24
[必食🉐]邪惡下午茶☕️ 行街行到兩點幾,熱到爆炸♨️,滴晒汗🥵即時搵間正野歎下。一入到去就見到牆上有我最鍾意嘅貓貓🐱😍我地因為未食唔街所以叫左三樣野😋邪惡咸蛋黃流心西多士,巨形炸脾配薯條🍟,茶餐廳All Day Breakfast 🍳 包羅萬有👋🏻我要晒炸雞脾外皮脆卜卜,雞肉有肉味又夠juicy ,無得輸西多士仲好豪氣同時俾左支糖漿任落👍🏻入面除左花生醬之外仲有咸蛋黃⁉️係咁熱既天氣,飲杯鹹檸七,同雜果賓治,即時燒晒暑。♨️🔆推薦度(10👍🏻滿):8👍🏻滴汗度(10😅滿):不適用衞生(10⭐️滿):8⭐️環境(10⭐️滿):8⭐️賣相(10⭐️滿):7⭐️味道(10⭐️滿):8.5⭐️價錢(10⭐️滿):8.5⭐️服務(10⭐️滿):8⭐️地點(10⭐️滿):7.5⭐️[尚君如夢 (灣仔)]地址:灣仔天樂里6-18號恆安大廈地下D&E號舖#下午茶 ##lunch #lunchideas #lunchtime #午餐 #午餐時間 #午餐吃什麼 #食飯 #推介 #美食 #美食推薦 #美食日記 ##外賣 #堂食 #takeaway #hkfoodpic #delicious #foodpics #foodies #foodb
行街行到兩點幾,熱到爆炸♨️,滴晒汗🥵
即時搵間正野歎下。
一入到去就見到牆上有我最鍾意嘅貓貓🐱😍
我地因為未食唔街所以叫左三樣野😋
包羅萬有👋🏻我要晒
炸雞脾外皮脆卜卜,雞肉有肉味又夠juicy ,無得輸
係咁熱既天氣,飲杯鹹檸七,同雜果賓治,即時燒晒暑。♨️🔆
推薦度(10👍🏻滿):8👍🏻
地點(10⭐️滿):7.5⭐️
[尚君如夢 (灣仔)]
地址:灣仔天樂里6-18號恆安大廈地下D&E號舖
#下午茶 #
#lunch #lunchideas #lunchtime #午餐 #午餐時間 #午餐吃什麼 #食飯 #推介 #美食 #美食推薦 #美食日記 ##外賣 #堂食 #takeaway #hkfoodpic #delicious #foodpics #foodies #foodblog #hkeat #eeeeeats #foodiegram #instagood #winsomelai