📍中環 𝙲𝚎𝚗𝚝𝚛𝚊𝚕❝必食!邪惡Mac & Cheese超creamy🧀❞原來同之前食過既意粉店 @franks 係姊妹店✨唔怪之得個style同氣氛都好似🍝🎇今次平日lunch黎食 要搵機會再黎試18”巨形pizza🍕🤪💫𝑨𝑵𝑻𝑰𝑷𝑨𝑺𝑻𝑰🥗𝐏𝐢𝐳𝐳𝐞𝐫𝐢𝐚 𝐈𝐧𝐬𝐚𝐥𝐚𝐭𝐚 (3/5)🍅🥓𝐏𝐨𝐫𝐤 & 𝐕𝐞𝐚𝐥 𝐌𝐞𝐚𝐭𝐛𝐚𝐥𝐥 (4/5)前菜揀左兩款✨辣肉腸芝士salad冇咩特別啦~ meatball好大粒軟林林🤤底下仲有塊索晒汁既麵包🍞💫𝑴𝑨𝑰𝑵🧀🍳𝐌𝐚𝐜 & 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 $𝟏𝟓𝟓 (4.5/5)原本lunch menu冇架 要叫a la carte menu🙈店長聽到我地想食 主動同我地講比我地跟set咁叫😳😭超好!❤️真係好好食!!😋趁熱食🔥好creamy厚身 芝士同蛋mix晒鹹鹹甜甜咁 香濃奶味 通心粉口感al dente中間窿窿都塞漏醬汁🤤不過食到最後好漏🙈但真係好好食😭😭🌿𝐋𝐢𝐧𝐠𝐮𝐢𝐧𝐢 𝐅𝐢𝐧𝐢 𝐏𝐞𝐬𝐭𝐨 $𝟗𝟗 (3.5/5)幼意粉好掛醬汁 我本身好中意pesto💚我覺得呢個偏鹹🤔車厘茄好甜🍅😬꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂📍Fini'
📍中環 𝙲𝚎𝚗𝚝𝚛𝚊𝚕
❝必食!邪惡Mac & Cheese超creamy🧀❞

💫𝑨𝑵𝑻𝑰𝑷𝑨𝑺𝑻𝑰

Pork  &  veal  meatball

🥗𝐏𝐢𝐳𝐳𝐞𝐫𝐢𝐚 𝐈𝐧𝐬𝐚𝐥𝐚𝐭𝐚 (3/5)
🍅🥓𝐏𝐨𝐫𝐤 & 𝐕𝐞𝐚𝐥 𝐌𝐞𝐚𝐭𝐛𝐚𝐥𝐥 (4/5)

💫𝑴𝑨𝑰𝑵

Mac  &  Cheese

🧀🍳𝐌𝐚𝐜 & 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 $𝟏𝟓𝟓 (4.5/5)

Linguini  fini  pesto
Linguini  fini  pesto

꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂
📍Fini's (蘇豪)
中環蘇豪伊利近街49號地舖

🗺𝘐𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯…
#joys_中環

🔖𝘔𝘰𝘳𝘦 𝘴𝘪𝘮𝘪𝘭𝘢𝘳 𝘤𝘶𝘪𝘴𝘪𝘯𝘦 /𝘧𝘰𝘰𝘥…
#joys_西式
Mac  &  Cheese