2023-11-17
今日去咗Yoho呢間韓國cafe🥰見到都好多人推薦🔥店內以柑橘為主題☺️有好多打卡位~整體嘅感覺好舒服同放鬆🍽️😄🤍山薊菜大蜆意粉山薊菜大蜆意粉食落十分彈牙,大蜆份量多又新鮮,食到山薊菜嘅清爽同蜆肉嘅鮮甜,每人回味😋🤍烤大骨牛小排牛小排烤過之後,肉質嫩滑多汁,配上韓式秘密調味料,口感層次豐富🤤🤍無骨濟州柑橘炸雞炸雞外酥內嫩,搭配著濟州柑橘嘅酸甜滋味,好完美嘅組合。每一啖都食到雞肉嘅鮮嫩同柑橘嘅清新🤪🤍柑橘窩夫伴雪糕窩夫嘅鬆軟同柑橘嘅香氣完美結合,搭配上濃郁嘅雪糕,窩夫嘅綿密同柑橘嘅清香交織,甜品嘅夢幻之選🤩🤍濟州柑橘乳酪乳酪以濟州柑橘為基底,飲落口感滑嫩,柑橘嘅酸甜同乳酪嘅濃郁融合一齊,帶嚟一種獨特嘅風味🥰🤍抹茶柑橘蜜露冰這款飲品以抹茶和柑橘為主要風味,搭配著清涼的冰塊,帶來清新濃郁嘅口感,感受到抹茶嘅濃郁同柑橘嘅清香,清涼又解渴😍
🤍山薊菜大蜆意粉
🤍烤大骨牛小排