2022-05-24
⚡️簡約小清新Coffee Shop☕️呢日嚟康城睇戲,途經商場中央見到一間設計以白色為主調嘅開放式Cafe好搶眼🤩簡約光亮,頗為舒適🤗咁啱有時間入嚟飲杯啡Chill下先🫶🏻☕️Mocha $48打開杯蓋,原來個拉花都幾靚㗎😝飲落好滑,好香咖啡味之餘又帶有些少嘅朱古力味,兩者配合得剛剛好,好好飲🉐🥰🍹柚子梳打 $42清新嘅柚子配搭梳打水,解渴又清新!咖啡以外嘅好選擇😛🍰朱古力蛋糕 $30採用咗🎌福岡純朱古力製成嘅海綿蛋糕,食落好香濃嘅朱古力味,唔會太甜🫶🏻口感層次幾豐富,好食😋🍰Tiramisu蛋糕 $30海綿蛋糕好軟熟,整體食落唔會太甜,但感覺tiramisu味唔算太突出🥐牛角包 $10有翻熱!大大隻🥐食落夠鬆化,又抵食😋總結💕Mocha好好飲🫶🏻呢到嘅蛋糕主打🎌日本產,所以有返咁上下質素!但價錢又唔貴,都幾抵㗎!放假或者經過不妨一試,幾chill㗎😛
☕️Mocha $48
🍹柚子梳打 $42
清新嘅柚子配搭梳打水,解渴又清新!咖啡以外嘅好選擇😛
🍰朱古力蛋糕 $30
🍰Tiramisu蛋糕 $30
🥐牛角包 $10
有翻熱!大大隻🥐食落夠鬆化,又抵食😋