東南亞菜真係好多都好食又有特色我自己就好鍾意食越南粉由其係好味起上黎可以飲哂嘅湯底真係好重要好重要好重要前排食左一間都幾多人食質素都很不錯嘅越南粉🥢美國安格斯生牛肉湯河👉🏻無論係粉、牛肉、湯底都得 唔怪之得檯檯黎食都係點碗粉嘅👉🏻一黎到啲牛肉仲係呈淡紅色嘅 浸一浸湯食牛味濃又保持到滑嫰感👉🏻湯底有牛骨香得黎色澤同飲落都係唔會濁到鞋口 食完都唔口渴🥢豬頸肉炒芫荽麵👉🏻點左個special stir-fried menu上嘅炒粉 而身為芫荽fans見到有芫荽麵就抗拒不能了👉🏻好夠味而唔係只係得個樣 偏重口味嘅調味但都蓋不過芫荽味👉🏻炒麵炒得夠乾身唔會食到成口油 豬頸肉條份量多🥢XO醬蝦頭油炒通菜🥢蒜蓉牛油雞翼👉🏻小菜方面點選左一菜一肉 通菜新鮮爽脆 XO醬蝦頭油鹹香有鮮味👉🏻蒜蓉牛油雞翼外皮炸得好脆 內裡雞肉間滲出牛油 配埋表面嘅炸蒜 香口惹味 係我每次食越南菜嘅必點小食🍹柚子益力多沙冰👉🏻食左咁多重味野 就要飲番啲酸酸甜甜嘅冰涼沙冰👉🏻沙冰味道足夠濃郁 柚子清香配益力多 酸甜解渴可惜當日飲唔到酒 見到仲有啲特式酒精類飲品都好吸引😋
東南亞菜真係好多都好食又有特色
我自己就好鍾意食越南粉
由其係好味起上黎可以飲哂嘅湯底
真係好重要好重要好重要
前排食左一間都幾多人食
質素都很不錯嘅越南粉

🥢美國安格斯生牛肉湯河
👉🏻無論係粉、牛肉、湯底都得 唔怪之得檯檯黎食都係點碗粉嘅

🥢豬頸肉炒芫荽麵
👉🏻好夠味而唔係只係得個樣 偏重口味嘅調味但都蓋不過芫荽味