2023-08-24 93 瀏覽
今日約左朋友打邊爐!期待左好耐!朋友話呢到既象拔蚌刺身超抵!我地叫左鴛鴦湯底 - 招牌麻辣🌶 x 胡椒白果豬肚!自問鍾意食辣既朋友一定要試!佢地既麻辣湯底係自己製,而且仲會愈滾愈辣😆,麻辣湯底入邊仲有豬紅,雖然唔係任食但入面已經好夠食!鬼馬油條油炸鬼釀左墨魚滑即炸,配泰式辣醬食超正!💯椒鹽九肚魚好香口!外脆內軟!自家製竹蔗茅根夠凍!打邊爐必飲!清熱下火👍🏻,甜度適中。加拿大野生象拔蚌 我地叫左最細個size都咁大碟!平時出面無一千蚊都落唔到樓🥲,呢到竟然咁抵!仲要好鮮甜!必點!即炸響鈴又係必點,🤤勁脆!千祈唔好擺超過一秒!完美吸哂麻辣湯底既精華😌!正!手切頂級Prime牛肉油脂比例均勻,肉味夠濃!鮮打墨魚滑超有口感既墨魚滑!真材實料!😋自定韭菜餃🥟韭菜夠新鮮,而且好足料!什菜籃🧺 好大份!有幾款菜同菇,粟米🌽好甜!飲飽食醉每人大約$500,有象拔蚌食真係好抵😌!

鬼馬油條
油炸鬼釀左墨魚滑即炸,配泰式辣醬食超正!💯

椒鹽九肚魚
好香口!外脆內軟!

自家製竹蔗茅根
夠凍!打邊爐必飲!清熱下火👍🏻,甜度適中。

手切頂級Prime牛肉
油脂比例均勻,肉味夠濃!

超有口感既墨魚滑!真材實料!😋

自定韭菜餃
🥟韭菜夠新鮮,而且好足料!

什菜籃🧺
好大份!有幾款菜同菇,粟米🌽好甜!
什菜籃

飲飽食醉每人大約$500,有象拔蚌食真係好抵😌!
  • 即炸鬆脆響鈴
  • 手切頂級PRIME牛肉