2019-04-16 165 瀏覽
一直想試這間的忌廉烏冬 滿足下放肆既慾望。 中午時段來到 不用等位 人也不多 裝修普通沒乜特別。我地一行五人 點了兩個 set ,每個 set=燒牛肉餐加忌廉烏冬 同散吃分別多了兩杯餐飲(貴20)另加一份燒牛肉及香辣忌廉雞肉炒麵 埋單七百幾。忌廉咖哩牛肉烏冬 食既時候冇想像中咁肥膩。但味道偏淡 沒太大驚喜😢吉列牛 基本一眼望落去所有檯都會點。要用石板自己燒,味道還可以 牛肉色澤望上去沒有油花。由於是吉列 表面脆脆的 肉味略為不足 並沒描述什麼部位 ,百幾蚊都唔會 expect有咩靚牛食。最驚喜是這個香辣忌廉雞肉炒麵!夠晒味而且都幾辣,味道有D似辛辣面底 不覺得肥膩 十分惹味!平均百五個人既午餐 只能講句冇期待就冇失望。份量較少 應該不會再來 因老婆大人非常嘴刁。gimmick野多

忌廉咖喱牛肉烏冬

吉列牛定食

吉列牛 基本一眼望落去所有檯都會點。

香辣忌廉雞肉炒麵

香辣忌廉雞肉炒麵