2018-04-20 310 瀏覽
自從上次食過依間餐廳既肉醬意粉之後,就開始對佢嘅味道念念不忘,成日都想再去食。今日終於忍唔住要再食,真心要推介依個出色既肉醬意粉。估唔到依度除左招牌食扒餐之外,都有好野發現。同平時食開果d真係好大分別,完全超出左我對肉醬意粉既一貫期望,肉醬超濃新鮮牛肉味,唔會比蕃茄醬支配左佢既味道,而且肉醬份量好夠,唔會話撈完d意粉會唔夠汁,意粉又唔會話太淋一叉即爛,配埋芝士,新鮮即焗,超好味!誠意推介,唔係淨係得扒餐先好食既!牛排一黎到,可以選黑椒或洋蔥汁,一放汁上去炸炸聲。我地要五成熟,切落去雖有血水,但肉質鮮嫩,可惜少部份近根位有少少韌。下面配有薯菜,但因索滿洋蔥汁,已經淋左同部份更燶了。但係d侍應太勤力,未食完既食物經常用九秒九既速度問你仲要唔要,仲要唔只一次,未食完就想收走你個碗同碟,見到仲有食物係碟到仲係咁問,真心好煩。閒日既晩市又唔多人又唔洗等位,都唔洗咁趕客既!

肉醬意粉😋

巨型T骨牛排

牛排一黎到,可以選黑椒或洋蔥汁,一放汁上去炸炸聲。

五成熟牛排

肉醬意粉😋