2022-11-02 115 瀏覽
唔好話俾我老細知我趁佢放假同同事落嚟happy hour平時喺上面返工, lunch見到好多鬼佬喺度食嘢飲酒勁開心,今日終於都到我啦!Flames Carbonara linguine而家喺呢邊返工勁方便,之前都好鍾意食呢間,佢嘅carbonara係我嘅Top One!好似無以前咁大份,等我可以食多幾樣野,唔會太飽。Carbonara嘅醬好creamy, 煙肉同磨菇呢兩樣膽拖嘅配料份量剛好,唔會太咸,提升味道!Hh當然要有啤酒!tap beer! Nachos走辣,上枱好熱辣辣,連隻碟都有砧板墊住。有肉醬,芝士,橄欖,蕃茄,洋蔥碎同香草,好香口,配啤酒最啱。Fish and chips有三大條魚柳,炸得幾靚,炸粉完全唔厚,啖啖肉,薯條都新鮮炸起呢排涼涼地,坐戶外位食野最舒服
唔好話俾我老細知我趁佢放假同同事落嚟happy hour

Flames Carbonara linguine

Hh當然要有啤酒!tap beer!

呢排涼涼地,坐戶外位食野最舒服