2019-04-29 373 瀏覽
其實銅鑼灣Starbucks旗艦店開張都一段時間, 都未有時間試, 反而依日紅雨就咁岩有機會試下身為pancake控, 一早已經想試佢旗艦店先有既pancake, 點知兩點坐低先發現原來3點先開始可以order pancake.. 唯有叫住其他野食頂住肚先煙肉德國豬肉腸炒蛋toast 2星老實講, 依個toast既朋友就好普通, 同埋唔太熱, 唔會encore🤭水果茶4星另外仲叫左旗艦店先有既水果茶, 不錯不錯, 自己加蜜糖, 茶味都算出 (咁當然唔可以用日本靚茶黎做比較啦)入正題Tiramisu Cream Pancake 3星明明排隊第一個order, 當時starbucks姐姐仲幫我地入去面整好咪可唔可以落單, 點知出到黎係凍既, 咩玩法?不過pancake個味其實係ok的 不過不失 不會再encore🤭

煙肉德式豬肉腸炒蛋麵包

Tiramisu  Cream  Pancake

Tiramisu Cream Pancake
3星
2019-04-20
10 分鐘 (堂食)