餐廳: can‧teen (世紀廣場)
資訊:

-身為香港人日日為生活拼搏🏃🏻‍♂️一餐飯「快、抵、好味」基本上係必備條件連鎖快餐店 can.teen 第 4 間分店進駐蘭桂坊地段真係各打工仔嘅兩餐之選😋/店舖設計簡約大方新店菜式加入港式回憶同健康等元素💪🏻大熱之選🔥新店限定、CP 值極高嘅自家明爐燒味飯系列/我今次就試咗「皇牌黯然銷魂飯$69」🐷主打焦香嘅蜜汁叉燒,夠晒軟腍配搭一隻煎至燶邊嘅流心雞蛋蛋液加埋秘製豉油,送飯一流🤤/另外我仲試咗另一熱賣菜式「招牌去骨海南雞$69」雞肉份量好多,夠晒嫩滑配合油飯、萵筍絲、中湯係豐富又夠晒營養嘅一餐😋/新店限定仲有其他多元化選擇▫️港式燒味系列▫️泰式 assemble 系列▫️滋味兩餸飯系列/有咁多款式揀,真係日日食都唔過分🤭你都快啲去試吓啦,真正做到「快、抵、好味」新店地址📍中環德己立街 1-13 號世紀廣場地下高層A號舖-@can.teen.official@maximshongkong#canteenhk #泰式 #皇牌黯然銷魂飯 #蘭桂坊 #雙餸飯 #藜麥飯 #世紀廣場
身為香港人日日為生活拼搏🏃🏻‍♂️
一餐飯「快、抵、好味」基本上係必備條件
連鎖快餐店 can.teen 第 4 間分店進駐蘭桂坊地段
真係各打工仔嘅兩餐之選😋
店舖設計簡約大方
新店菜式加入港式回憶同健康等元素💪🏻
大熱之選🔥新店限定、CP 值極高嘅自家明爐燒味飯系列
我今次就試咗「皇牌黯然銷魂飯$69」🐷
主打焦香嘅蜜汁叉燒,夠晒軟腍
配搭一隻煎至燶邊嘅流心雞蛋
蛋液加埋秘製豉油,送飯一流🤤
另外我仲試咗另一熱賣菜式「招牌去骨海南雞$69」
雞肉份量好多,夠晒嫩滑
配合油飯、萵筍絲、中湯
係豐富又夠晒營養嘅一餐😋
新店限定仲有其他多元化選擇
▫️港式燒味系列
▫️泰式 assemble 系列
▫️滋味兩餸飯系列
有咁多款式揀,真係日日食都唔過分🤭
你都快啲去試吓啦,真正做到「快、抵、好味」
新店地址📍中環德己立街 1-13 號世紀廣場地下高層A號舖
@can.teen.official