2008-06-30
行開呢一頭, 順便喺呢區食埋飯啦; 不過話時話呢區選擇真係幾多, 各式其式應有盡有, 都有排揀, 唯有四圍行希望可以揀啱心水啦; 行行下忽然間甩見到呢間食店, 師傅見好耐冇黎, 於是決定黎食番餐!行到埋去都幾鬼多人等位, 等左成十分鐘, 終於有位喇! 入到去人出人海, 搭枱就梗加啦, 不過都幾擠迫! 坐底後即刻睇下有咩野食, 商量一陣最後柯打左呢度最出名嘅牛肉餅, 羊肉春卷同埋雞絲拉皮, 再加多罐汽水!兩分鐘後所以食物一次過到齊, 二話不說即刻食個牛肉餅先, 牛肉餅煎得好香, 皮脆肉鬆加上餡入面汁夠多, 熱辣辣勁好味; 羊肉春卷又係炸得好香脆, 不過餡裡嘅羊肉反而唔覺酥香, 但熱辣辣口感真係一流, 唔錯; 而雞絲拉皮份量唔少, 雞絲夠多幾鬆而拉皮就夠滑, 配埋青瓜絲都幾爽, 不過一樣野唔明就係點解個汁會有d酸酸地, 唔通加左少少醋, 不過師傅真係食唔到!總括黎講食物質素依然維持高水準, 環境真係擠迫, 服務都尚算滿意, 價錢經濟, 埋單八十八, 絕對抵食; 師傅覺得黎呢度食野會得出一個字, 就係"快", 坦白講呢間食店真係快過快餐店, 食都係食十幾分鐘, 你話係唔係快到痺呢? 不過排隊
總括黎講食物質素依然維持高水準, 環境真係擠迫, 服務都尚算滿意, 價錢經濟, 埋單八十八, 絕對抵食; 師傅覺得黎呢度食野會得出一個字, 就係"快", 坦白講呢間食店真係快過快餐店, 食都係食十幾分鐘, 你話係唔係快到痺呢? 不過排隊隨時耐過食嘅時間, 所以如果趕時間千期唔好黎呢度食; 下次有機會一定會再黎, 笑臉又點走得甩!