2020-03-19 128 瀏覽
最鍾意食漢堡包,Honbo不論係麵包、漢堡扒及醬汁都係自家製,好有誠意,所以久唔久都會撐長斜路上嚟食。原來Honbo喺舊年攞咗由國際旅遊網站Big 7 Travel公布嘅「亞洲50間最佳漢堡店」第13名喎!Grilled Chicken Burger ($108)烤雞有濃郁嘅燒烤味,雞肉非常juicy,完全唔會乾爭爭!麵包口感外脆內軟而且唔乾身,亦都唔會覺得好油膩The Gold Standard ($158)好誇張嘅漢堡包,根本冇可能一啖咬落去!漢堡扒口感唔係好實,不過係用好多種牛肉部位打成,有香港地牛腩肉及美國牛肩肉,牛味好突出;加埋煙肉,簡直係超級邪惡,但真係非常滿足Cheese Fries食漢堡包加薯條雞翼係最開心嘅,但可惜今日冇雞翼,好崩潰呀!!!!好在有沾滿芝士嘅薯條補返Green Lemon Iced Tea 店員話如果唔夠甜可以叫佢加糖,不過甜度啱啱好,完全唔需要糖喎!如果門口位有開放的話,坐嗰度然後由外面影入去係非常靚㗎!

Grilled Chicken Burger ($108)
Grilled Chicken Burger

The Gold Standard ($158)
The Gold Standard

Cheese Fries

Green Lemon Iced Tea

如果門口位有開放的話,坐嗰度然後由外面影入去係非常靚㗎!
Grilled Chicken Burger
The Gold Standard