2011-08-23 14 瀏覽
星期六相約左3位朋友一齊去VERO品嚐大家至愛0既朱古力及蛋糕~我地使用團購券,包一杯朱古力飲品及一件CAKE。好濃0既朱古力啊 ! 圖中4杯,最後共KO左6杯,分別係: Singnature chocolate 70% 唔算太甜,朱古力香濃Raspberry chocolate x2 帶有一點點果酸,味道唔錯Mint chocolate 稍為覺得薄荷味重左D,少少苦Caramel chocolate x2 同Singnature chocolate 70%感覺差不多,Caramel 味不重是日可能飲左太濃0既朱古力飲品, 覺得件CAKE同飲品0既味差不多~朱古力魔一定喜愛~~最頂果粒野食落似棉花糖~成件酸酸甜甜~有層次感~成個比薩斜塔咁~HAHAAA~原本應該係唔斜架~! 蛋糕鬆軟~中間有d Strawberry 醬同粒粒, 連埋塊朱古力食都唔好搶左d味~好食~^^~如果Hazelnut味再濃番d仲好~朱古力味比重多左少少~味道清新~好味到不行啊啊啊!! 朋友話好似食緊蘋果批~!! XDD好想買個大0既食呀~大個0既都係250元~抵~!! 外圍d白朱古力正呀~唔會太甜,重奶味~入面係

我地使用團購券,包一杯朱古力飲品及一件CAKE。
朱古力
好濃0既朱古力啊 ! 圖中4杯,最後共KO左6杯,分別係:
Mint chocolate 稍為覺得薄荷味重左D,少少苦
Signature Dark
~
Cassis Mallow
最頂果粒野食落似棉花糖~成件酸酸甜甜~有層次感~
Strawberry Cream Roll
Hazelnut Crunch
如果Hazelnut味再濃番d仲好~朱古力味比重多左少少~
Cinnarnon Apple
好想買個大0既食呀~大個0既都係250元~抵~!!
Mango Coconut
外圍d白朱古力正呀~唔會太甜,重奶味~
Mango Coconut
入面係芒果布甸+ Coconut cake, 唔係好食到Coconut 味!
布甸如果滑D就好喇~

4個人用左6張團購券,食左6款又靚又美味CAKE,真係極之開心滿足~^^~
不過果度係冇位坐, 全程我地企左成個鐘0係度食~!

我推介VERO 0既CAKE多過朱古力飲品~HAHAA
2011-08-20
$82.5 (下午茶)
朱古力
Signature Dark
Cassis Mallow
Strawberry Cream Roll
Cinnarnon Apple