2022-06-20 73 瀏覽
#九龍灣美食 #野餐食物 #唔落雨即刻去野餐 #零碳天地 真係日日都落雨🥹早幾日見應該放學唔會落就決定出去零碳天地野餐!食物方面就交俾 la casa burger 🥰之前食過上環店所以對味道有信心而且九龍灣分店就響零碳天地隔離,勁方便😌Order咗兩個Combo set:[西冷黑松露水牛芝士漢堡]牛魔王心心當然見到個牛字就揀😅加埋勁多芝士都係佢最愛牛肉口感有咬口,重牛味,唔會太油膩水牛芝士勁浮誇,厚得來又多,落重本!配黑松露醬幾夾又唔會搶味,唔錯![意大利肉丸意粉]雖然隔離有間傢俬店都好出名賣肉丸,不過我就覺得la casa呢個好味啲🤭至少心心食唔停口意粉重香草sauce,都Ok~小食雞翼又係俾芝士包住勁正,有好微辣,所以我食哂🥰蕃茄芝士沙律就俾心心搶咗😂佢話好好味,我無得食…飲品主要係汽水為主,我就揀微氣礦泉水&梳打水食完野就玩下吹波波,跑下跳下,睇下雀仔 #好開心#生活 #平凡な日常 #ca師奶餐廳_九龍灣 #lacasaburgerhk #enjoylife #burgerlover #picnic #picnicday #picnicfood
#九龍灣美食 #野餐食物
#唔落雨即刻去野餐 #零碳天地

真係日日都落雨🥹
早幾日見應該放學唔會落就決定出去零碳天地野餐!
而且九龍灣分店就響零碳天地隔離,勁方便😌

Order咗兩個Combo set:
[西冷黑松露水牛芝士漢堡]
牛魔王心心當然見到個牛字就揀😅加埋勁多芝士都係佢最愛
牛肉口感有咬口,重牛味,唔會太油膩
水牛芝士勁浮誇,厚得來又多,落重本!
配黑松露醬幾夾又唔會搶味,唔錯!

[意大利肉丸意粉]
意粉重香草sauce,都Ok~

小食雞翼又係俾芝士包住勁正,有好微辣,所以我食哂🥰
蕃茄芝士沙律就俾心心搶咗😂佢話好好味,我無得食…
飲品主要係汽水為主,我就揀微氣礦泉水&梳打水

食完野就玩下吹波波,跑下跳下,睇下雀仔 #好開心
#生活 #平凡な日常