2021-07-26 64 瀏覽
話說尋日去到老遠既南豐紗廠,都係衝住佢個 市集 而去😂搭左個幾鐘頭車,熱屎辣辣又未食野既情況下,一到步,身邊人已經熱到失去理智,見到d咩餐廳已經想衝入去😂現場勁多人,又有好多🐶🐶, 又有好多小朋友,真係好熱鬧😂等左陣先有枱野食都係出面收銀位到落單,話聲佢聽就會送埋黎,(我仲以為會俾個牌我放係枱面😂)叫左個Iced mocha ➕ Hot chocolate ➕ 三文魚Begal ➕ 粟米牛油果三文治見咁多人,以為會等好耐點知好快已經到齊晒對於又餓又渴既我地簡直係救左我地條命😂見到杯iced mocha好淺色,以為會好奶好淡,點知飲落又唔係wo, 仲要幾香濃添☕而杯Hot chocolate佢聲稱係Belgian Chocolate 黎,呢點真係吸到我😍完全冇失望,好正濃郁既朱古力味 又唔會死甜😍野食就不過不失 冇咩等別但咁既忙既環境,咁既上菜速度,野食野飲仲保持到水準,真心覺得唔錯👍🏻
話說尋日去到老遠既南豐紗廠,都係衝住佢個 市集 而去😂

現場勁多人,又有好多🐶🐶, 又有好多小朋友,真係好熱鬧😂
等左陣先有枱

見咁多人,以為會等好耐
點知好快已經到齊晒
對於又餓又渴既我地簡直係救左我地條命😂

完全冇失望,好正濃郁既朱古力味 又唔會死甜😍

野食就不過不失 冇咩等別