Green Orange

1K
2024-08-31 81 瀏覽
來訪依間位於上環嘅樓上意大利菜餐館,內裡裝修以深色系為主,採用簡約型格嘅設計,好有特色👍 值得一提,餐廳好支持環保✅ 內裡冷氣唔會太大太冷,恰到好處嘅溫度自然又舒適,真係好難得🥴❤️ 職員推薦了兩份午餐👍 首先係蒜香煙肉什菌炒意粉🫶 意粉調味清淡可口,令食物原味能完美呈現❣️ 淡淡嘅鹹香滋味健康又理想😘 啱曬鐘意自然嘅朋友🌟 芝士蟹肉蕃茄忌廉汁粗管麵同樣美味😋 粗管麵偏硬身,好有嚼感👍 與馥郁香濃嘅芝士蕃茄醬汁超合拍❤️ 啖啖都勁惹味超滿足❣️ 跟午餐還附贈是日餐湯、餐包、廚師沙律,以及自選餐飲😋 真係好豐富好抵食呀✅ 不得不提餐廳職員超級有效率,上餐收餐速度都超級快🤩 我哋成個午餐只需半個鐘就可以完成🌟 啱曬打工仔黎食😆

午餐