2018-12-14 206 瀏覽
今日看到面書的動態回顧,想起幾年前的做馬拉松🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♂️的幫手,當時要做渣打馬拉松賽前的簡報會,公司同事選了老友記到會餐盒專門店-提供飯盒比參加者當日老友記送貨好準時,令到活動得以順利進行,而且包裝得好好,送貨既人員都好細心同我地點算清楚 讚👍🏻一個個紙盒印上「老友記」的標誌,方便又衞生,今次叫了6款飯盒- 冬瓜火腩飯、馬來咖喱雞飯、燒鴨拼叉燒飯、粟米雞粒飯、茶遠肉片飯及蒜香茄子🍆牛肉飯,可能因為即煮即送的關係,飯盒比我想像中更耐熱,拎上手吾會凍冰冰外,仲係熱(好感動😢) 我食既蒜香茄子牛肉飯,茄子分量夠多,做到菜肉均衡,牛肉好嫩滑,而且好夠蒜香味岩哂我這種濃味人,惹味非常😋

外賣送餐