2024-06-05 138 瀏覽
中環街市半山天橋附近食肆林立,午餐時間超級多人,想搵個角落靜靜地食返個lunch,呢間小店可以話係唔錯嘅選擇睇真啲餐牌,其實食物選擇都幾多,除咗漢堡包之外,仲有飯、wrap、沙律。Lunch time餐牌,叫咗漢堡包加$10就可以有薯條☺️☺️Junior cheeseburger 🍔 簡單又經典嘅漢堡, size啱啱好,唔會太大,又唔會太過高,食起上嚟都算方便,牛肉仲有少少爆汁☺️☺️薯條非常香脆,熱辣辣,超正同事就揀咗洋蔥圈,賣相都幾靚仔Oklahoma Onion Burger 亦備受讚賞,好Juicy我哋仲分享咗一份炸雞粒,比想像中好食!外皮好香脆,而且入面仲有滿滿嘅肉汁,一啲都唔乾柴,配埋醬汁,就更加滋味!

Junior cheeseburger 🍔

同事就揀咗洋蔥圈,賣相都幾靚仔