2017-07-27 814 瀏覽
以前成日都飲野飲到夜一夜時, 飲得太多肚仔就會餓, the flying pan就24小時都開, 所以深夜想吞卡路里佢就一定係我ge first choice非常之自由的配搭, egg benedict 都有好多唔同的種類俾你選擇, 選完左main 之後就可以選埋你要咩side dish同埋要咩飲品, 其實喱個步驟成日都搞到我D 選擇困難症出曬黎價錢OK, 份量幾足( 第一眼覺得佢係超大碟, 其實都只不過係個碟大jei ), 味道OK, 但要記得喱度其實係西式快餐店, 所以請勿追求完美~ 對我黎講, 美中不足的就係我成日都覺得杯飲品其實太細, 永遠都唔夠喉~如果想食一個Big breakfast / Quick dinner 我覺得喱度係唔錯的選擇, 但我覺得如果你係因為想食好好quality 的Egg benedict 咁可能喱度就唔係太合適