2014-09-22
睇openrice 知道呢到可以自己選配料 即刻黎試下自選Pizza有兩個選擇(店內只有薄批Pizza)一、 傳統配料$118 19種配料可選8款(包括蕃茄醬)雖然多以蔬菜為主, 但當中也有兩款Salami和呑拿魚等肉類選擇 二、獨特配料$148 有14種配料 可無限選擇(包括傳統配料)有松露奶油醬 多款芝士火腿等店員提醒話如果選料太多可能會太咸, 記得要留意返如果唔想自己配料, 亦都有其他傳統嘅意式薄餅可揀, 價錢由$98至158 並有沙律, 小食, 千層麵, 甜品等汽水$28可無限添飲***店內冇水供提供, 只有$28嘅樽裝水, 其實都算貴...***我就揀咗蕃茄醬, 芝士, Salami同幾種蔬菜(個人喜愛烤茄子)啲Salami放滿個Pizza, 而蕃茄醬夠香濃Pizza夠脆得黎有口感, 好好食!
自選Pizza有兩個選擇(店內只有薄批Pizza)
一、 傳統配料$118 19種配料可選8款(包括蕃茄醬)
有松露奶油醬 多款芝士火腿等
店員提醒話如果選料太多可能會太咸, 記得要留意返
並有沙律, 小食, 千層麵, 甜品等
汽水$28可無限添飲
啲Salami放滿個Pizza, 而蕃茄醬夠香濃
Pizza夠脆得黎有口感, 好好食!
題外話/補充資料:
*食之前記得影相post上instagram tag location, Granoitaliano, pizzailtailor, masterpizza
再比Cashier睇, 會送張9折Coupon:)