2021-04-19
上次黎食早餐,非常滿意,由其是個早餐卷! 今日你銅鑼灣行行下街,一直諗唔到想食咩, 所以行番黎大坑食呢間既dinner.又係坐番窗邊位 好舒服$35 Pineapple juice 很一般$88 Mango Mojito 直情係失望 唔好以為88蚊咁大杯好開心好抵飲多冰唔再講 酒精味真係得個小小小 唔答真都唔覺得有個種仲要好甜!! 得薄荷葉既味 如果呢杯係賣$35 我無咁失望$155 Prawn & Mango Salad雖然價錢略貴 但真係好食 鮮芒果好小 蝦係急凍蝦一舊切半 我諗得2隻3隻左右啦但沙律菜好新鮮 佢個dressing先正 係類似泰式沙律個種 酸酸甜甜 $180 Classic fish & chips塊魚真係可以用巨黎形容 魚柳炸到脆卜卜 但係唔油魚柳好厚魚而且好滑 係忍唔住一口接一口咁食$350 Black Angus Ribeye 14oz with Mixed steam vegetables隨MAIN附有烤蒜 大啡茹 車里茄塊牛扒 同炸魚一樣 大到不得了 但係能吃既地方只有3分2有3分1係肥肉同埋筋 肉質鞋但淋身 重牛味 我就麻麻地啦
一直諗唔到想食咩, 所以行番黎大坑食呢間既dinner.
又係坐番窗邊位 好舒服
$35 Pineapple juice 很一般